Reporting of Non-Financial Information According to Act on Accounting and GRI Standards with Effect from 1. 1. 2020 and 1. 1. 2021 - Lovciová, Kornélia, 1983-
Analýza zmien právneho rámca vo vykazovaní nefinančných informácií podľa zákona o účtovníctve a analýza vykazovania nefinančných informácií podľa GRI štandardov s účinnosťami od 1. 1. 2020 a 1. 1. 2021, s vybranými zmenami v GRI štandardoch s účinnosťou od 1. 7. 2018. Obsahová náplň GRI štandardov. Komparačná metóda zistenia rozdielov v podmienkach pre overenie účtovnej závierky audítorom pre účtovné obdobie 2020, 2021 a 2022 podľa zákona o účtovníctve.