Reducing Economic Impact of COVID-19 Pandemic from Accounting Entity Perspective - Máziková, Katarína
Navrhovanie riešení pre rôzne druhy okamžitej ekonomickej i sociálnej pomoci štátu subjektom postihnutým v období pandémie (napr. „kurzarbeit“). Zvýraznenie obrovského objemu prostriedkov, ktoré sa budú vynakladať na oživenie ekonomiky v dôsledku pandémie infekčného ochorenia COVID‑19 spôsobeného novým koronavírusom SARS-CoV-2. Preskúmanie z účtovného hľadiska možností prípravy samotných účtovných jednotiek na podobné krízy v budúcnosti, za predpokladu legislatívnej podpory štátu.