Krize, které nepředcházela drahá ropa - Dytrych, Simon
Hospodárska kríza a ropa ako dôležitý prvok globálnej ekonomiky. Prierez dejinami hospodárskych kríz spojených s ropou. Prepad ekonomiky vplyvom pandémie Covid-19.