Statutory Social and Health Insurance of Entrepreneurs and Employees in the Slovak Republic in 2020 - Pakšiová, Renáta, 1974-
Východisková komparácia zaťaženia fyzickej osoby podnikateľa a zamestnanca v SR zákonným sociálnym a verejným zdravotným poistením v aktuálnych podmienkach platných v roku 2020 k dátumu 15. 7. 2020. Ich aktuálna právna úprava a súvisiace právne predpisy pracovnoprávnych vzťahov pre zhodnotenie výhod a nevýhod oboch foriem vykonávania činnosti (ako zamestnanec alebo ako SZČO) z pohľadu vymedzeného jedného konkrétneho variantného faktora – vznikajúcich nákladov a výdavkov na predmetné poistenia.