Contextual Analyses and Best Practice Examples: Promoting Innovative Solutions to Fostering Slovak - Ukrainian Cross-border Cooperation. - Studená, Ivana
Zdôraznenie vzájomnej spolupráce medzi Slovenskom a Ukrajinou. Komparatívna analýza oboch krajín z hľadiska ich transformácie a hospodárskeho rozvoja. Rozvoj a realizácia úspešnej cezhraničnej spolupráce. Príklady pozitívnej kooperácie.