Advokatskaja praktika i medijacija - Surma, Liudmila
Etapa sociálneho vývoja charakterizovaná komplikáciou sociálnych vzťahov. Nárast právnych sporov s účasťou občanov aj právnických osôb. Tradičné riešenie sporov. Nové právne možnosti riešenia sporov. Zmierovací proces strán a mediačný postup ako východisko pri riešení konfliktov.