Drivers of Farm Performance in Czech Crop Farms - Kostlivý, Vladimír
Analýza faktorov ovplyvňujúcich výkonnosť farmy a prítomnosť rôznych technológií. Údaje o českých poľnohospodárskych farmách od roku 2005 do roku 2017 a identifikovanie troch skupín technologických tried fariem s určujúcim vplyvom indexu štruktúry a lokalizácie. Poľnohospodárske výrobné farmy s udržateľnejším spôsobom poľnohospodárskej výroby sú s najväčšou pravdepodobnosťou produktívnejšie.