Club Convergence of Labour Productivity in Agriculture: Evidence From EU Countries - Kijek, Arkadiusz
Konvergencia vo vzťahu k produktivite práce v poľnohospodárskom priemysle 28 krajín Európskej únie na obdobie rokov 2005 až 2018. Skúmanie procesov konvergencie v kluboch krajín. Konvergenčné procesy prebiehajúce v skupinách krajín s nízkou a strednou úrovňou produktivity práce. V klube krajín, kde bola vysoká produktivita práce, pozorované opačné procesy (divergencia).