Motivational Factors and Job Satisfaction of Employees in Agriculture in the Context of Performance of Agricultural Companies in Slovakia - Jankelová, Nadežda, 1966-
Skúmanie ako účinnosť motivácie a spokojnosti s prácou zamestnancov prispieva k úspechu poľnohospodárskych spoločností na Slovensku. Závislosť obchodného výkonu od efektívnosti motivácie zamestnancov, ktorá je sprostredkovaná ich pracovnou spokojnosťou. Významný vzťah medzi účinnosťou motivácie nájdený hlavne medzi finančnými motivátormi.