Aktuálna legislatíva v mzdovej učtárni „prvé podnikateľské kilečko" - Matlovičová, Iveta
Dňa 9.7.2020 bol schválený zákon č. 198/2020 Z. z., ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony v súvislosti so zlepšovaním podnikateľského prostredia. Schválených bolo 114 opatrení, ktorými sa znižuje najmä byrokracia a redukujú sa povinnosti zamestnávateľov. Zrušenie vybraných ohlasovacích povinností o zamestnancovi od 1.1.2021. Ukladanie pokút a tzv. druhá šanca. Zmeny v povinnostiach zamestnanca ako poistenca.