Výpočet mzdy - odstupné - Cingelová, Zuzana
Zamestnávateľ je povinný poskytovať zamestnancovi za vykonanú prácu mzdu a taktiež je povinný pri skončení pracovného pomeru poskytovať odstupné vo viacerých rôznych výškach - v sume najmenej priemerného mesačného zárobku, dvojnásobku priemerného mesačného zárobku až po desaťnásobok priemerného mesačného zárobku. Prípady kedy nepatrí zamestnancovi odstupné. Praktické príklady.