Rodinné podnikanie - Jaško, Jozef
Nielen podnikateľské subjekty, ale určite každý človek pozná niektoré svetoznáme značky obchodujúce po celom svete ako je napríklad ikea či ford. Ide o rodinné firmy, ktoré prežili niekoľko generácií a pôsobením a inováciami výrazne ovplyvnili lokálne i svetové trhy a do dejín vstúpili nielen pre svoje obchodné úspechy, ale neraz aj pre svoj významný politicko-spoločenský vplyv. Rodinné podnikanie prináša veľa výhod ale i nevýhod. Rodinné podnikanie a legislatívna úprava. Kritériá rodinného podniku. Nástupníctvo v rodinnom podnikaní a jeho fázy.