Regulation of Measurement in an Insurance Company - Srnišová, Petra, 1981-
Regulácia oceňovania majetku, záväzkov a vlastného imania poisťovní pre účely dohľadu a ich vykázania v účtovnej závierke (IFRS 17). Právne normy upravujúce oceňovanie, smernica Európskej únie Solventnosť II (Solvency II). Regulatórne a účtovné hľadisko oceňovania. Identifikácia a komparácia spoločných a rozdielnych znakov predmetných objektov skúmania v nadväznosti na právnu normu a účel, ktorý daná legislatívna norma sleduje.