Application of Modern Methods of Strategic Performance of the Company - Štofová, Lenka, 1989-
Zhrnutie poznatkov súčasných metód hodnotenia výkonnosti podniku. Ich aplikácia v konkrétnych podmienkach spoločnosti. Zaoberanie sa súčasným stavom hodnotenia výkonnosti firmy doma i v zahraničí. Venovanie sa tradičným, súčasným ale aj moderným metódam. Ich princípy a uvedenie do podmienok slovenských podnikov.