Economic Incentives in Public Health Policy - Bellová, Jana
Analyzované stimuly vo forme daní z cukru. Daň z cukru ako jeden zo stimulov na zvýšenie kvality života obyvateľov krajiny. Implementácia dane z cukru do právneho systému.