Multidisciplinary Approach to Motivation Factors of Abuse of Tax System - Olexová, Cecília, 1976-
Obsiahly prístup k určeniu motivácie vyhýbať sa daňovej povinnosti a vykonávať daňové úniky. Návrh predbežného modelu na predvídanie správania podnikateľov zneužiť daňový systém.