Využitie informačno-komunikačných technológií v zdravotnej starostlivosti so zameraním na oblasť informačnej bezpečnosti - Romanová, Anita, 1973-
Potenciál, infraštruktúra a bezpečnosť informačno-komunikačných technológií v zdravotníctve. Súčasný stav a úroveň informačnej bezpečnosti v slovenských nemocniciach, ako najväčších poskytovateľov zdravotnej starostlivosti na území Slovenskej republiky.