Komunálny odpad
V § 80 novelou v zákone došlo k spresneniu ustanovenia pojmu zberný dvor. Definícia komunálneho odpadu, hlavne z hľadiska doteraz platného znenia, je čiastočne upravená novelou zákona č. 460/2019 Z. z. od 1. júla 2020. Zodpovednosti obce. Triedený zber. Zmesový komunálny odpad.