What is Good about Control(-ling) - Mišún, Juraj, 1978-
Pozitívne postoje ku kontrole a kontrolingu. Východný a západný prístup ku kontrole. Údajné zníženie intenzity kontroly. Negatívne konotácie kontrolingu a kontroly.