Covid-19 Pandemic and Its Impact on Labor Force: A New Model Based on Social Stress Theory and Prospect Theory - Manojkrishnan, C. G.
Návrh novej teórie, ktorá môže integrovať sociálny a finančný stres pracovnej sily počas pandemickej situácie. Tri hlavné konštrukty sociálneho stresu a tri hlavné stresory - všeobecné obavy s diagnostikovaním choroby korovanírusu, obavy z choroby, ktorá postihne blízkych a strach z používania verejných služieb.