Youth Work in Regional Context - Havierniková, Katarína
Pojem rozvoj mládeže ako spôsob definovania úsilia pracovníkov a ich práce s mládežou a organizácie služieb pre mládež a ich prijatia do praxe. Vývojové zásady a stratégie, použiteľné pri praxi práce s mládežou. Hodnotenie systému rozvoja práce s mládežou v Trenčianskom samosprávnom kraji. Stručný prehľad systému práce s mládežou s uvedením základných charakteristík a dôrazu na činnosť Regionálneho centra voľného času v Trenčíne - Regionálneho centra mládeže.