Performance Measurement in Education Public Services Based on the Value for Money Concept - Meričková Mikušová, Beáta
Návrh možných ukazovateľov výkonnosti vo vzdelávaní verejných služieb na základe koncepcie hodnoty za peniaze. Forma návrhu možných ukazovateľov výkonnosti obohatená o spätnú väzbu od odborníkov v oblasti vzdelávania a riaditeľov škôl prostredníctvom štruktúrovaných rozhovorov. Návrh možných ukazovateľov výkonnosti ako úvodný náčrt vhodných ukazovateľov výkonnosti pre model merania a hodnotenia výkonnosti verejných gymnázií v budúcnosti.