Dodatočné daňové priznanie k dani z motorových vozidiel - Fülöpová, Jana
Daňovník, ktorý zistí pochybenie v podanom daňovom priznaní k dani z motorových vozidiel, pri podaní dodatočného priznania, postupuje podľa zákona č.563/2009 Z.z. o správe daní, a to v súlade s §13 zákona č.361/2013 Z.z. o dani z motorových vozidiel, a podáva ho na tlačive, ktorého vzor bol ustanovený Opatrením MF SR č.MF/21694/2014-725, zo dňa 12.11.2014.