Film a televízia ako podporný prostriedok pri vyučovaní cudzích jazykov - Maarová, Iveta
Využitie audiovizuálnych médií pri vyučovaní cudzích jazykov (s prihliadnutím na španielsky jazyk), prostredníctvom ktorých je možné rozvíjať jazykové zručnosti a získavať nové vedomosti v interkultúrnych, historických a spoločenských súvislostiach.