Pripravenosť učiteľov na zvládanie výchovných problémov - Čonková, Andrea, 1982-
Výchovná zložka ako súčasť procesu vzdelávania. Výchovné problémy žiakov. Ciele výchovy a vzdelávania spolu úzko súvisia, sú základnou podmienkou fungovania edukačného procesu.