Strach žiakov zo známok - Čonková, Andrea, 1982-
Zdroj strachu žiakov v škole. Interakcia a komunikácia medzi učiteľom a žiakom s dôrazom na osobnosť učiteľa a jeho didaktické postupy. Vyučovanie ako mnohostranný proces poskytuje podnety, ktoré vyvolávajú strach žiakov. Známky a celkové hodnotenie žiaka.