Tvorivosť v prípadových štúdiách - Orbánová, Darina
Tvorivosť ako jeden zo základných predpokladov využívania aktivizujúcich vyučovacích metód u učiteľov a žiakov. Prípadová štúdia ako nástroj rozvoja tvorivosti žiakov. Prípadová štúdia ako metóda zaoberajúca sa riešením problémového prípadu odrážajúci nejakú reálnu udalosť. Požiadavky a prínosy tejto metódy.