Technológiami podporovaná výučba v prípadových štúdiách - Pasiar, Ladislav, 1984-
Podpora vyučovania technológiami ako nevyhnutné zabezpečenie efektívnej výučby. Možnosti učiteľa uľahčiť prípravu na vyučovanie a zabezpečiť potrebnú dynamiku vyučovacej hodiny. Technológie v prípadových štúdiách. Možnosti prepojenia technológií a prípadovej štúdie v praxi počas vyučovania ako hranie rolí, prezentovanie prípadovej štúdie, diskusia, rozdelenie prípadovej štúdie na menšie časti, hlasovanie, online kvíz a tvorba prípadovej štúdie žiakmi.