Rozvoj sociálnych kompetencií žiakov v predmete cvičná firma - Velichová, Ľudmila
Cvičná firma ako náročný vyučovací predmet. Rozvoj kľúčových kompetencií žiakov požadovaných na trhu práce a v podnikateľskej praxi. Sociálna vzdelávacia sféra v predmete cvičná firma. Systém hodnôt v cvičnej firme.