Softvér – účtovanie - Kolembus, Anton
Zaúčtovávanie rôznych licencií (poskytnutie obmedzených práv k duševnému vlastníctvu) za použitie či za právo na použitie počítačového programu alebo informačného systému v účtovných jednotkách. Účtovné zachytenie jednotlivých situácií súvisiacich s obstaraním a používaním softvéru ako nehmotného majetku (účtovanie obstarania, technického zhodnotenia, odpisovania a vyradenia softvéru).