Spotreba pohonných látok v daňových výdavkoch so zmenami od 21. 7. 2020 („kilečko pre podnikateľov“) - Brnová, Miroslava
Úprava možnosti uplatniť si spotrebu pohonných látok (PHL) do daňových výdavkov v dôsledku opatrení vyplývajúcich z „podnikateľského kilečka“, umožnenie zvýšenia preukázateľne vynaložených výdavkov prepočítaných podľa spotreby od 21. 7. 2020. Vysvetlenie tejto zmeny na príkladoch, zhrnutie celej problematiky spotreby pohonných látok podľa aktuálneho znenia zákona o dani z príjmov (daňové výdavky na spotrebu pohonných látok).