Perceived Corruption in Business Environment: Exploring the Underlying Causes - Džunić, Marija
Skúmanie rozličných možností vnímania korupcie. Teoretické predpoklady vplyvu korupcie na kvalitu podnikateľského prostredia. Detailná analýza prípadov v Srbsku. Použitie neparametrickej analýzy.