Survival and Longevity of Family Businesses: A Case of Eastern Business Culture - Kuruppuge, Ravindra Hewa
Zistenia, ako prežívajú rodinné podniky na Srí Lanke naprieč generáciami. Vykonaných dvadsaťdva rozhovor s cieľom pochopiť, ako sa členovia rodiny menia na obchodných partnerov s cieľom zachovať rodinný podnik.