Evaluation of the Usability of Selected Innovation Concepts for Managing Innovation Activities - Peterková, Jindra
Vyzdvihnutie dôležitosti inovácií pre budúcu existenciu podnikania a jeho rozvoja. Vytvorenie súboru inovačných konceptov a hodnotenie použiteľnosti jednotlivých konceptov v podniku prostredníctvom kvalitatívnej analýzy.