Realizace BIM modelu v rozpočtování pozemních staveb - Střelcová, Iveta
Problematika oceňovania stavebnej produkcie s využitím BIM 5D modelu v oblasti pozemných stavieb. Princípy použitia a fungovania nástrojov BIM 5D vychádzajúcich z BIM platformy, z nástroja pre BIM navrhovanie (Autodesk Revit), zo stavebnej knižnice DEK, z doplnkov BIM DEKSOFT a zo špecializovaného softvéru s oceňovacími podkladmi (KROS 4). Mapovanie a analýza princípu tvorby BIM modelu.