Marketing Tools in the Era of Digitization and Their Use in Practice by Family and Other Businesses - Petrů, Naděžda
Vyhodnotenie a porovnanie celkovej úrovne využívania moderných marketingových nástrojov v praxi rodinnými a nerodinnými podnikmi. Určenie závislosti medzi rozsahom aktivít marketingu 4.0 a počtom zamestnancov, objemom predaja, oblasťou podnikania a rokom založenia spoločnosti.