Youth Unemployment and Self-Employment: Trends and Perspectives - Remeikienė, Rita
Skúmanie vzájomného vzťahu medzi nezamestnanosťou mladých ľudí a samostatnou zárobkovou činnosťou v EÚ. Kategorizácia jednotlivých krajín EÚ ako krajín, kde je samostatná zárobková činnosť mladých ľudí motivovaná faktormi push alebo pull.