Use of Cost Management in Real Estate Market in the Czech Republic - Holcman, Jakub
Aplikácia procesov riadenia nákladov pri výbere nehnuteľností určených na bývanie, na príklade bytov v Českej republike (Prahe). Výber nehnuteľností ako projektové riadenie. Všetky možné náklady spojené s používaním bytovej jednotky. Postupy riadenia nákladov: plánovanie, odhad, rozpočtovanie a kontrola. Prispôsobenie pravidiel riadenia nákladov na kúpu bytu pre zníženie rizika nevhodného obchodu a neprimeraného nákupu. Vyhnutie sa narušeniam trhu s nehnuteľnosťami. Opis nákladov, ktoré musí kupujúci vypočítať pri výbere vhodnej nehnuteľnosti, ich následné spravovanie a riadenie.