Aktuálne finančné podpory dostupné pre podnikateľov v čase pandémie - Pakšiová, Renáta, 1974-
Aktuálne informácie platné k 15. septembru 2020, týkajúce sa finančných príspevkov v rámci projektu „Prvá pomoc na udržanie zamestnanosti“, v čase vyhlásenej mimoriadnej situácie v súvislosti so šírením ochorenia COVID-19. Sú to štyri typy podpory: príspevok na náhradu mzdy zamestnanca, paušálny príspevok na náhradu straty príjmu zo samostatnej zárobkovej činnosti, príspevok na mzdu zamestnanca a príspevok na náhradu straty príjmu zo zárobkovej činnosti.