Migrant Crisis - Rebellion of Visegrad Group Countries - Csányi, Peter, 1978-
Cieľom Európskej únie je podporovať demokraciu, jednotu, integráciu a spoluprácu medzi jej členmi. V posledných rokoch sa však nejedná iba o ekonomické krízy v mnohých krajinách, ale aj o humanitárne krízy, ktoré sú zapríčinené exponenciálnym počtom migrantov, ktorí utekajú pred vojnami alebo chudobou.