Účtovanie zákonného sociálneho a zdravotného poistenia zamestnancov v sústave jednoduchého účtovníctva v príkladoch - Pakšiová, Renáta, 1974-
Odvody z miezd zamestnancov pracujúcich na základe pracovnej zmluvy podľa zákona č. 311/2001 Z. z. Zákonníka práce podľa jednotlivých kategórií zamestnancov. Účtovanie v peňažnom denníku (vyplatené mzdy, odvody do Sociálnej poisťovne, preddavky na zdravotné poistenie). Vzor Pokladničnej knihy a Peňažného denníka. Príklady.