Európa 2020 a plnenie jej cieľov v krajinách V-4 - Harakaľová, Ľubica, 1963-
Popísanie toho, ako štáty V-4 plnia svoje národné ciele v jednotlivých prioritách v komparácii s cieľmi EÚ. Popis zásadných problémov, ktoré tvoria prekážky spojené s plnením národných cieľov, ktoré vychádzajú z odporúčania Európskej komisie z roku 2019. Konštatovanie, že členské štáty V-4 vo veľkej miere svoje národné ciele plnia pred stanoveným termínom, otázkou je, či neboli stanovené málo ambiciózne.