<The> COVID-19 Pandemic and the Antecedants for the Impulse Buying Behavior of US Citizens - Ahmed, Rizwan Raheem
Skúmanie impulzívnych nákupných vzorcov počas pandémie COVID-19 vo veľkých mestských centrách v USA. Teória strachu z úplného lockdownu, nedostatku základných výrobkov v regáloch či obmedzenej ponuky tovaru. Impulzívne nákupné správanie a panické nakupovanie. Využívanie strachu (Fear Appeal) a falošné správy zo sociálnych médií.