Comparison of the Significance of Clusters for Increasing Business Performance - Stichhauerova, Eva
Skúmanie, či klastrové organizácie v Českej republike majú pozitívny vplyv na výkonnosť ich členských podnikov v rôznych priemyselných odvetviach - v automobilovom, IT, nábytkárskom, baliarenskom a strojárskom priemysle. Overenie vzťahu medzi finančnou a inovačnou výkonnosťou členských podnikov.