<The> Impact of Industry 4.0 on Changes in the Sectoral Structures of the Economies and Equity Markets within the Selected EU Countries - Chovancová, Božena
Špecifikácia vzťahu medzi reálnou ekonomikou a akciovým trhom z hľadiska nástupu 4. priemyselnej revolúcie v rámci EÚ. Zameranie predovšetkým na väčšie ekonomiky EÚ s fungujúcim akciovým trhom. Podrobná analýza štruktúry vybraných akciových indexov z hľadiska zastúpenia jednotlivých sektorov, zatiaľ čo pre ďalší výskum sa javí relevantný iba nemecký trh.