Mobbing, bossing a staffing – rozumiete jednotlivým pojmom? - Nevická, Denisa
Vysvetlenie jednotlivých pojmov pre neželané formy správania na pracovisku a jeho príznaky (psychický nátlak, verbálne útoky, izolácia a ohováranie). Príklady z praxe a možné následky násilného správania na pracovisku v zmysle Zákonníka práce a zákona č. 365/2004 Z. z. o rovnakom zaobchádzaní v niektorých oblastiach a o ochrane pred diskrimináciou.