Changes in Corporate Logistics in the Slovak Wood Processing Industry - Gubová, Klaudia, 1986-
Hlavným cieľom príspevku je analyzovať zmeny podnikovej logistiky v slovenskom drevospracujúcom priemysle na základe analýzy teoretických východísk danej problematiky a vykonania prieskumu v slovenských drevospracujúcich podnikoch. Logistika v drevospracujúcom priemysle podlieha v dôsledku štvrtej priemyselnej revolúcie mnohým trendom a zmenám.