Processes of Socio-Spatial Exposures and Isolations Among Polish Labour Migrants in Rural Norway: Exploring Social Integration As a Lived Experience - Stachowski, Jakub
Otázka začlenenia pracovných migrantov do hosťujúcich vidieckych oblastí. Komplexná analýza daného procesu. Znázornenie dôležitej úlohy postavenia migrantov na miestnom trhu práce, sociálno-demografických údajov hosťujúcej lokality a materiálno-geografických vlastností danej oblasti pre dynamiku ich sociálnej integrácie.