Novinky v obchodnom registri od 1. 10. 2020 - Hamuľák, Mikuláš
Doplnenie Obchodného zákonníka a zákona o obchodnom registri zákonom č. 390/2019 Z. z. Zmeny v oblasti obchodného registra s účinnosťou od 1. 10. 2020: zapisovanie údajov o subjektoch zapísaných v registri, spôsob zapisovania elektronickými prostriedkami, preukazovanie oprávnenia na užívanie nehnuteľnosti, zmeny v oblasti s. r. o., podnikanie zahraničných osôb, výmaz subjektov z registra, likvidácia po novom a iné.