Opatrenia na zlepšenie podnikateľského prostredia – „podnikateľské kilečko“ - Gášpárová, Eva
Oživenie ekonomiky schválením zákona č. 198/2020 Z. z. Národnou radou SR, meniaci a dopĺňajúci niektoré zákony, pre zlepšovanie podnikateľského prostredia aj v súvislosti s opatreniami na zamedzenie šírenia nového koronavírusu SARS-CoV-2 spôsobujúceho pandemické infekčné ochorenie COVID‑19. Prehľad legislatívnych zmien v jednotlivých zákonoch a v Obchodnom zákonníku. Popis schválených opatrení administratívnej povahy, odstránenie byrokratických obmedzení malých a stredných podnikateľov a živnostníkov.